Welkom bij Lindeberg services

IT Werving & Selectie - plaatsing - Payrolling

 

Over ons

Lindeberg Services helpt bedrijven en organisaties met werving, selectie en het plaatsen van IT en Finance Professionals. Met een zeer uitgebreide database en snelle afhandeling van de vraag naar IT en Finance Professionals, lukt het ons samen met diverse partners, al ruim 20 jaar een vaste plek in de Nederlandse IT-branche te bezetten. Lindeberg Servies beschikt over een groot potentieel aanbod IT Professionals en Finance Professionals en verzorgt tevens samen met een van de partners een groot aantal opleidingen en trainingen. Lindeberg services kan tevens ingezet worden voor verschillende commerciële diensten. Het motto van Lindeberg Services is al 20 jaar: vakkundig, betrouwbaarheid en snelheid.

Specialisaties

Samenwerkingen met

loris Competence Management
Diverse IT-Multinationals

Tevreden kanten
Baan gevonden via Lindeberg Services

“Ook al ben ik 62 jaar, Lindeberg Services heeft mij vlot weer aan het werk gekregen en daarom sta ik nu nog vol in het leven”
“Na ruim 3 maanden thuis op de bank is het een verademing dat Lindeberg Services mij aan een leuke baan in de IT-sector heeft geholpen”
“Door de hulp van Lindeberg Services en een gerichte opleiding, bekostigd met de UWV scholingsvoucher heb ik nu een leuke job in de Financiële sector”

Bedrijven die werknemers hebben gevonden via Lindeberg Services
“De prettige samenwerking, de korte lijntjes en de enorme database van Lindeberg Services waar men uit kan putten maakt het iedere keer weer mogelijk de vacatures in te vullen die bij ons bedrijf vacant zijn”
 
© 2020 | Lindeberg Services. Alle rechten voorbehouden