Welkom bij Lindeberg services

IT Werving & Selectie - plaatsing - Payrolling

 

IT Carrière

Wij helpen IT-ers aan de slag. Lindeberg Services zet zich in voor de werving en selectie en het detacheren IT-ers met een uitkering . Wij geloven dat het voor iedere ICT-er met een uitkering mogelijk is om bij het juiste bedrijf aan de slag te gaan. Heb jij een achtergrond in ICT en lukt het maar niet om aan een leuke nieuwe baan te komen? Zet Lindeberg Services in om jouw IT-carrière weer een boost te geven.

Experts in matching

De markt trekt aan, er zijn ICT-banen en IT-banen in overvloed, maar dat betekent niet dat het voor iedereen gemakkelijk is om een passende en uitdagende baan te vinden. Misschien zie je door de bomen het bos niet, waardoor je niet goed weet waar jouw talenten het best tot hun recht komen. Het kan ook dat je al een tijdje thuis zit en dat jouw kennis en vaardigheden op IT-gebied niet meer helemaal up-to-date zijn, waardoor je telkens achter het net vist. Wij zijn er van overtuigd dat die ene goede functie wel degelijk te vinden is, als wij jou mogen koppelen aan de juiste ICT-vacatures en IT-vacatures en je helpen je vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen.

Wij matchen ICT-kandidaten met de juiste werkgever die een baan heeft die bij jou past. Ook jij kan door ons gematcht worden. Wij zorgen ervoor dat werkgever en kandidaat bij elkaar passen en geven jou het laatste zetje om de sollicitatie tot een succesvol einde te brengen. Zo helpt Lindeberg Services je bij het opstellen van een goed CV waarbij je goed tot je recht komt.

De juiste opleiding en bijscholing

De IT-wereld is complex en verandert voortdurend. Om eruit te springen als IT-kandidaat is het daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en verwachtingen. Bij Lindeberg Services kun je terecht voor de benodigde certificaten en bijscholing, zodat je je kans vergroot om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek en daarmee op een nieuwe baan.

Twijfel niet langer en schakel Lindeberg Services in om jou sollicitatieklaar te maken. Jouw IT-carrière wacht op je.

Wil je meer weten over wat Lindeberg Services voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij helpen jou graag verder.

 
© 2020 | Lindeberg Services. Alle rechten voorbehouden