Welkom bij Lindeberg services

IT Werving & Selectie - plaatsing - Payrolling

 

Strategische samenwerking Floris Competence Management en Lindeberg Services.

Dutchitchannel.nl is een nieuwsplatform dat dagelijks informeert over actuele ontwikkelingen en trends in de IT-channel. Dutchitchannel.nl is nieuws-partner van Lindeberg Services.
Strategische samenwerking Floris Competence Management en Lindeberg Services.
Datum:
Floris Competence Management en Lindeberg Services zijn een strategische samenwerking aangegaan voor het oplossen van arbeids- en mobiliteitsvraagstukken. Door een aantrekkende IT markt is er in korte tijd grote vraag ontstaan naar gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers met als gevolg dat de vraag en het aanbod elkaar meer en meer ontlopen.

De samenwerking houdt in dat Floris Competence Management de kennis en vaardigheden van de te plaatsen kandidaten opfrist, waardoor er een nog betere aansluiting op de arbeidsmarkt ontstaat. Hierbij wordt goed gekeken naar de parate kennis en vaardigheden van de kandidaten, de uiteindelijke functieprofielen van de potentiële werkgevers en hoe de ontbrekende competenties en certificeringen slim en efficiënt aangevuld kunnen worden.

Op basis van deze unieke samenwerking heeft Lindeberg Services in korte tijd meer dan 75 personen, waaronder 12 50+’ers, zicht gegeven op een nieuwe toekomst.

Eddie van der Stoep, directeur van Lindeberg Services zegt:  “Floris Competence Management creëert voor ons een toegevoegde waarde in ons aanbod en in het algehele recruitment en Werving & Selectie proces. Waar voorheen enkel gekeken werd naar direct plaatsbare kandidaten, staan werkgevers nu open voor kandidaten die wel over het gewenste talent en potentie beschikken, maar die nog niet de juiste competenties hebben. Deze specifieke doelgroep komt nu middels opleiding, training en certificering ook in aanmerking voor functies die voorheen buiten hun bereik lagen.”


‹ terug naar het overzicht
 
© 2020 | Lindeberg Services. Alle rechten voorbehouden